poppetje (licht blauw)3
Over De Pelgrim

Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van Christelijke lectuur. U vindt bij ons bijbels en psalmboeken, bijbelverklaringen, bijbelcommentaren, theologie, dagboeken enz. Ook hebben wij een ruime afdeling muziek. Op deze afdeling vindt u o.a. bladmuziek, cd's en muziek-dvd's

Wij zijn gespecialiseerd in prentenboeken en jeugdboeken. Dit alles is gerubriceerd in een avi-niveaulijst die u verderop in de site kunt bestellen. 

NIEUW IS ONZE AFDELING WENSKAARTEN 

Wij verzorgen al uw familiedrukwerk. Vraag voor al uw overige drukwerk vrijblijvend offerte aan. U zult versteld staan van de scherpe prijsstelling die wij hanteren. Wij hopen dat u aangenaam in onze webwinkel rondkijkt en hopen op een duurzame relatie.

Prijswijzigingen en voorraad voorbehouden.

Met vriendelijke groeten,

M.C. van der Spek.

 

In onze winkel ligt de nieuwe boeken- en Cd-catalogus

(2009-2010) voor u gereed.

 Deze catalogus is geheel vernieuwd nu op A4 formaat. Het is een handig naslagwerk om een keuze te kunnen maken uit ons assortiment.

Ons assortiment echter is groter dan in de catalogus staat en de prijzen zijn momentopnamen.

Voor een uitgebreidere zoekmogelijkheid kijk op deze site ook voor de juiste prijs. Staat er iets niet in, stuur ons gerust een mailtje of neem telefonisch contact met ons op, zodat wij u optimaal kunnen informeren over de huidige status van een artikel (wel of niet leverbaar- prijswijzigingen voorbehouden)